Usluge

Centar zvučne terapije nudi zvučne masaže za djecu i odrasle, zvučne kupke, te program zvučno-pedagoške komunikacije s djecom (KLIK program). Zvukovi i vibracije terapijskih zvučnih zdjela i gongova pružit će snažnu podršku vašem zdravlju i općem blagostanju, prevenirati mnoga oboljenja ili vas poduprijeti u procesu liječenja ako ste bolesni. Zvuk i vibracija vrelo su zdravlja, ljepote i sklada.

Zvučne masaže

Osoba leži na stolu za zvučnu masažu, odjevena, prekrivena tankom dekom ili plahtom, poduprta jastucima kako bi zauzela potpuno ugodan i udoban položaj. Terapijske zvučne zdjele polažu se na tijelo i nježno ozvučuju različitim profesionalnim palicama. Zvučne se zdjele na tijelo pozicioniraju određenim redoslijedom, u različitim kombinacijama, od stopala prema glavi. Zvuk i vibracija prodiru u sva tkiva, blagotvorno djelujući na tijelo.

Saznajte više

Zvučne kupke

Kupanje u zvuku i vibraciji dovest će vas u stanje potpunog unutarnjeg spokoja, tišine uma i suzvučja sa samim sobom, s drugim ljudima i sa svime što vas okružuje.

Saznajte više

KLIK program

Učinkovita primjena zvučnog treninga i terapijski koncept za djecu i mlade u individualnom i grupnom radu.

Program je namijenjen svima, a osobito djeci i mladima s poteškoćama učenja i ponašanja, te emocionalnim i socijalnim teškoćama različita uzroka i intenziteta.

Saznajte više

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.