Novosti i razmatranja

GOVINDA – MJESTO SVJESNOG POKRETA I DAHA ; Ilica 42, Zagreb

Nije se dogodilo slučajno. Privučen otvorenošću i podražavajućom energijom gospodina Govinda, a potom i energetskom čistoćom i dobrom vibracijom prostora, plemeniti se zvuk u pravom trenutku vraća u Govinda centar u samom središtu grada.

Počašćena sam i sretna da čudesne frekvencije zdravlja donosim baš ja i da će moje zvučne zdjele i gongovi ondje redovito zvoniti.

U mjesecu svibnju krećemo s gong kupkama i zvučnim meditacijama, a potom i sa zvučnim radionicama. Osjećam da u potpunosti rezoniram s tim prostorom i naprosto znam da ćemo ondje stvarati čaroliju zvuka i vibracije. Uz podršku gongova, raznovrsnih zvučnih zdjela i drugih instrumenata, pokrenut ćemo vrelo vlastite energije i obilje potencijala koje posjedujemo. Korak po korak ćemo otpuštati sve ono što nam ne koristi, ljuštiti sloj po sloj misli, emocija i obrazaca koji štete ne samo nama samima, nego i svemu što nas okružuje. U vlastiti ćemo život postupno uvoditi novu, pozitivnu i iscjeljujuću energiju, nove, podržavajuće i osnažujuće misli i emocije.

Vibracije i frekvencije zdravlja na pravi način pročišćavaju naše tijelo, um i emocije i dovode u sklad sve ono što nije usklađeno. Pokreću pozitivne promjene i pomažu nam da prigrlimo nove, zdravije obrasce, za vlastito i opće najveće dobro.

Prva gong kupka održat će se 21. svibnja, 2022. u 16:30.

 

Prijavi se na radionicu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.