Zvučne masaže

Osoba leži na stolu za zvučnu masažu, odjevena, prekrivena tankom dekom ili plahtom, poduprta jastucima kako bi zauzela potpuno ugodan i udoban položaj. Terapijske zvučne zdjele polažu se na tijelo i nježno ozvučuju različitim profesionalnim palicama. Zvučne se zdjele na tijelo pozicioniraju određenim redoslijedom, u različitim kombinacijama, od stopala prema glavi. Zvuk i vibracija prodiru u sva tjelesna tkiva, blagotvorno djelujući na tijelo.

Dođite i prepustite se s povjerenjem. Nošene iskusnim i pažljivim rukama, terapijske će zvučne zdjele ozdravljujuće i iscjeljujuće vibrirati na vašem tijelu. Zvučna masaža pomaže svima. Ako ste zdravi bit će snažna podrška vašem zdravlju, a ako ste bolesni pomoći će vam na putu izlječenja/zalječenja.

Masaže Ravnoteža, Sklad i Baš Vi namijenjene su ljudima koji žele sačuvati i unaprijediti svoje zdravlje, odnosno psihofizičko blagostanje. Prilagođene zvučne masaže namijenjene su ljudima koji se bore s bolešću, te osobama s posebnim potrebama.

Ravnoteža

Saznajte više

Sklad

Saznajte više

Baš Vi

Saznajte više

Zvučna masaža za djecu

Saznajte više

Prilagođena zvučna masaža

Saznajte više

  • Profesionalnost, stručnost, odgovornost i čovječnost temeljni su postulati Centra zvučne terapije Vidacita.
  • Zvučnu terapiju provodimo isključivo Peter Hess terapijskim zvučnim zdjelama, tradicionalnim gongovima i profesionalnim palicama vrhunske kvalitete.
  • Svakom klijentu prilazimo otvorena uma i srca, bez predrasuda i procjenjivanja, s najdubljim poštovanjem i uvažavanjem individualnih želja i osobnih granica.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.